a sponsored story

BuddyBites is een start-up die gezonde hondenvoeding maakt, aangepast aan het profiel van je hond

Bij BuddyBites berekenen ze de ideale voedingssamenstelling voor elk dier op basis van het ras, het gewicht, de leeftijd, de stoelgang en de vacht van je hond. Deze unieke voeding wordt vervolgens gratis aan huis geleverd in BelgiΓ« en Nederland.

Het idee voor BuddyBites ontstond twee jaar geleden, toen burgerlijk ingenieurs Charlotte en Mattijs uit BelgiΓ« nergens geschikte voeding konden vinden voor hun hond Sky.

Na grondig onderzoek kwamen ze tot de conclusie dat er heel wat hondenvoedingsmerken op de markt waren, maar dat geen enkel merk voeding maakte op basis van de kenmerken van je hond. Ook Γ©cht kwalitatieve ingrediΓ«nten waren moeilijk te vinden. Daarom stelden ze samen met nutritionisten en dierenartsen een eigen brok samen.

De gepersonaliseerde voeding is gekoppeld aan een extra opvolgingsservice. Ellen, de dierendokter van BuddyBites, volgt de evolutie van elke hond op en past de hondenvoeding aan waar nodig. Verder geeft ze ook voedingstips en advies over het gedrag van je hond.

Honden van vrienden en familie bleken ook razend enthousiast te zijn over de nieuwe voeding, en hun baasjes evenzeer. De honden aten met veel smaak hun bakje leeg en hadden geen last meer van allergieΓ«n, een doffe vacht of een slechte stoelgang. Mattijs en Charlotte besloten om ook andere honden te helpen en BuddyBites was geboren!

  • BuddyBites
  • BuddyBites
  • BuddyBites

Buddybites werkt met een persoonlijk en flexibel lidmaatschap waarbij je makkelijk kan laten weten wanneer je hondenvoeding nodig hebt. Zo kan je op elk moment je leverdatum en -frequentie wijzigen, pauzeren als je even geen voeding nodig hebt of kosteloos stopzetten.

Daarnaast kan je ook het profiel van je hond aanpassen zodat je altijd de juiste hondenvoeding in huis hebt voor je Buddy!

Wil jij ontdekken welke voeding BuddyBites voor jouw hond aanraadt?

Vul hier het profiel van jouw hond in en ontvang 50% korting op je eerste pakket! https://buddybites.be/