Adverteren met pootjes ๐Ÿ•

Wil je op een goed bezochte hondenblog opvallen? In een keer mensen bereiken die heel gericht naar informatie zoeken en natuurlijk grote hondenliefhebbers zijn?
En dat voor een heel klein prijsje?

Adverteren viervoetervriendelijk

Zet jezelf in the picture ๐Ÿ•

Denk eens aan een advertorial op VierVoeterVriendelijk. Iedereen is welkom: van dierenspeciaalzaak, trimsalon, dierenkliniek of dierenpension tot hondentrainer of hondenfotograaf. Ook als je puppycursussen geeft. Of fysiotherapie voor de hond, of als je een uitlaatservice hebt of een superleuke webwinkel voor de hond … 

Bij ons kun je opvallen

Elke week komt er wel een instagram account over honden bij, of een hondenblog. Via VierVoeterVriendelijk kun je je zelf onderscheiden van de rest. Op jouw blog op onze website kun je je eigen reviews ontvangen van je klanten en bezoekers. Zo bouw je een grotere naamsbekendheid op, die voor jou op onafhankelijke manier wordt bepaald. Dat vind je nergens. Bovendien kun je onbeperkt gebruik maken van onze social media.

Tarieven ๐Ÿ• vanaf 2019

GRATIS – Linkvermelding in je provincie

Klein pootje (โ‚ฌ 49,- ex btw per jaar):
dat is maar 13,5 cent per dag!

  • Vermelding (in jouw provincie en bij SHOP voor de baas)
  • Gebruik van onze social media een jaar lang (Facebook en Twitter, max. 1 keer per week)
  • Eenmalige vermelding in de nieuwsbrief
  • Directe link via Google locatie op onze eigen Google map VierVoeterVriendelijk en op de provincie kaart in Google maps

Groot pootje (โ‚ฌ 79,-ex btw per jaar):
dat is maar 21,5 cent per dag!

Een groot pootje geeft dezelfde opties als klein pootje plus Instagram (5 keer) en een eigen blog (max. 1 video). En je kunt reviews krijgen van je klanten op je eigen blog.

Een advertorial (groot pootje) blijft een jaar lang zichtbaar op onze website. Een advertorial heeft ong. 200 woorden en max. 6 foto’s en 1 video. Indien gewenst kunnen wij de tekst editen. Een advertentieblokje en item in de nieuwsbrief is hierbij inbegrepen.

Heb je ‘viervoeter’ in je bedrijfsnaam?
Dan krijg je altijd 10% korting!

Regel het vandaag ๐Ÿ•

Een prachtige manier voor starters, uitlaatdiensten, puppytrainers en webshops om je doelgroep te vergroten.

Vul hieronder je gegevens in en binnen een week staat je hondenpension, puppy cursus, uitlaatservice, fotografie workshop of webwinkel online.

Overige  advertenties op VierVoeterVriendelijk

We gebruiken op deze site ook WordAds. Het geeft een mogelijkheid – na verloop van tijd – om een kleine onkostenvergoeding te kunnen genereren. De advertenties worden gekozen door WordPress, passend bij deze website. Het kan voorkomen dat er ook wordt geadverteerd door locaties of aanbieders die niet helemaal viervoetervriendelijk zijn. Daar hebben wij geen enkele invloed op. Gezien het Nederlandstalige bereik van de website zijn deze inkomsten zeer beperkt.

Advertenties