viervoetervriendelijk

Adverteren met pootjes πŸ•

Wilt u op een goed bezochte hondenblog opvallen? In een keer mensen bereiken die heel gericht naar informatie zoeken en natuurlijk grote hondenliefhebbers zijn? En dat voor een heel klein prijsje?

Zet jezelf in the pictureΒ πŸ•

Denk eens aan een advertorial op VierVoeterVriendelijk.
Iedereen is welkom: van dierenspeciaalzaak, trimsalon, dierenkliniek of dierenpension tot hondentrainer of hondenfotograaf. Ook als u puppycursussen aanbiedt. Of fysiotherapie voor de hond of een uitlaatservice heeft of een superleuke webwinkel …Β  als je je aanmeldt voor 1 januari:

Β GRATIS TOT EN MET 31 DEC 2018*

VierVoeterVriendelijk tariefΒ πŸ•Β vanaf 2019:

Klein pootje (€ 49,-):

  • Linkvermelding met review (sterren rating)
    (op 2 locaties: provinciepagina naar keuze en op de pagina SHOP voor de baas)
  • Onbeperkt gebruik van social media van VierVoeterVriendelijk.nl
  • Eenmalige vermelding in de nieuwsbrief

Groot pootje (€ 79,-):

Een advertorialΒ blijft een jaar lang online op onze website (vindbaar via tags en zoekwoorden). Een advertorial heeft ca. 200 woorden en max. 6 foto’s. Indien gewenst kunnen wij uw tekst editen. Een linkvermelding met review en item in de nieuwsbrief zit hierbij inbegrepen.

*als je je nu aanmeldt, betaal je pas in 2019.

Heb je ‘viervoeter’ in je naam? Dan krijg je altijd 10% korting!

BereikΒ πŸ•

Via de website 9000 views per maand (ca 300 per dag)
Via social media – ruim 4000 volgers (Facebook, Instagram, Twitter) en een bereik van meer dan 16.000 per maand.

Regel het vandaagΒ πŸ•

Een prachtige manier voor starters, uitlaatdiensten, puppytrainers en webshops om je doelgroep te vergroten.

Vul onderstaand formulier in en binnen een week staat uw hondenpension, puppy cursus, fotografie workshop of webwinkel online. (Vul svp in uw naam, website of facebookpagina, adres/provincie).

 

we gebruiken op deze site ook WordAds. Het geeft een mogelijkheid – na verloop van tijd – om een kleine onkostenvergoeding te kunnen genereren. De advertenties worden gekozen door WordPress, passend bij deze website. Het kan voorkomen dat er ook wordt geadverteerd door locaties of aanbieders die niet helemaal viervoetervriendelijk zijn. Daar hebben wij geen enkele invloed op. Gezien het Nederlandstalige bereik van de website zijn deze inkomsten zeer beperkt.

Om de website in de lucht te houden, hanteren we onze hele lage tarieven voor een linkvermelding, social media berichten of een advertorial. Het kost veel tijd en liefde, VierVoeterVriendelijk, we gaan er dan ook voor op zijn minst gemaakte kosten te kunnen verantwoorden. Als jullie een boeking doen bij een van de vakantie aanbieders of vakantiehuizen op de website (of hotel, camping, boerderij) dan bedanken we jullie hierbij alvast als je via onze website aan je boeking begint.

dagje weg hond mee

%d bloggers liken dit: