Awards

Dit jaar reiken we voor het eerst de VierVoeterVriendelijk Awards uit!

Op 4 oktober worden 3 locaties de eerste winnaars van deze Award. Publieksstemmen kiezen de winnaar.

Er zijn 3 Award categorieën: Amusement, Natuur en Cultuur & Educatie

Sommige locaties komen in alle categorieen voor op onze website. Het is niet mogelijk om voor meer dan 1 categorie een award te winnen, zodat er gelijke kansen zijn. Dat betekent dat als een locatie in meer dan 1 categorie de meeste stemmen heeft gekregen, het hoogst aantal stemmen bepalend is. De volgende op de lijst wordt dan de winnaar in de andere categorie. Je kunt per categorie 1 x stemmen.

Hondje Fay ligt op bankje

De indeling van de categorieën staat vast. Misschien denk je niet direct aan Amusement bij het Amsterdamse bos, toch hebben wij deze categorie toegevoegd. In dit geval omdat er heel veel activiteiten worden georganiseerd het hele jaar door.

Andersom denk je niet als eerste aan een openluchtmuseum of dierentuin voor de categorie natuur. Wij vinden dat het absoluut erbij past. De meeste parken zijn prachtig aangelegd. Als je een museumjaarkaart hebt of een abonnement, kun je er heerlijk wandelen. En bij pretparken denk je niet als eerste aan wandelen met je hond. Maar je kunt bij een aantal parken een heerlijk dag beleven, en je hond kan gezellig mee.

gezin met hond
Kasteeltuinen Arcen

Op onze website bieden we informatie en tips over locaties die echt de moeite waard zijn om te bezoeken, waar je met je gezin, inclusief viervoeter, een TOP dag kunt beleven.

Breng jouw stem uit

De stemmen die we zoeken voor deze Award zijn dan ook gericht op de ‘viervoetervriendelijkheid’ op de eerste plaats, daarna volgt de beleving en als laatste het thema ten opzichte van de andere locaties (pretparken vergelijken, of musea, of natuurgebieden).

Stemmen kan tot 1 oktober. Scroll naar beneden voor alle 3 de categorieën.

Stem op jouw favoriete dagje weg in de categorie Amusement
Stem op jouw favoriete dagje weg in de categorie Cultuur en Educatie
Stem op jouw favoriete dagje weg in de categorie Natuur
Advertenties