Over VierVoeterVriendelijk.nl 🐕

Viervoetervriendelijk.nl is de enige website die echte reviews publiceert voor locaties waar het hele gezin inclusief viervoeter een mooie dag kan beleven.
Wij zijn er zelf geweest!

Viervoetervriendelijk.nl is er voor het gezin met hond. Voor ouders is het vaak een uitdaging om een uitje te bedenken waar de hond welkom is én waar de kinderen een topdag kunnen beleven. Ons team bezoekt alle viervoetervriendelijkste locaties in Nederland en soms daarbuiten. De dagtrips zijn verdeeld in de categorieën Natuur, Cultuur & Educatie en Amusement.  Sommige dagtrips vallen in alle drie de categorieën.  

5 jaar

We doen dit al 5 jaar. Als je de website regelmatig bezoekt, of ons volgt via sociale media, laat het ons weten. Door een review op Google, reacties op social media, of misschien vind je het leuk om ook te werken aan deze blog. Het kost veel tijd en liefde, alle support is daarom welkom. Via de website laten we advertenties zien die goed bij de blog passen. Als je een keuze maakt voor een huisje/vakantie of pretpark, boek dan via de link op VierVoeterVriendelijk.nl. Het bedrag is voor jullie hetzelfde, wij krijgen een klein beetje commissie, waarvan wij de website en het onderhoud kunnen bekostigen.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

We kijken niet alleen naar de viervoetervriendelijkheid, maar ook naar alles wat handig is om te weten als je met je gezin inclusief viervoeter op stap gaat.

Hoe ver is het? Wat kost het? Kun je makkelijk parkeren? Voor welke leeftijd is het geschikt? Wanneer is het geopend?

De meeste locaties die vermeld zijn op onze website zijn in het weekend geopend, het hele jaar door. Als dat niet zo is – bij voorbeeld gesloten in het winterseizoen – staat dat vermeld. Je kunt makkelijk zoeken  via de zoekbalk of via het blokje met ‘Categorieën’.

Ons criterium voor een TOPDAG is dat iedereen, dus hond en kind en de andere dagtripgenoten, het zo naar zijn zin heeft dat het dagje weg een gevoel van vakantie heeft gegeven. Lees ook nog even ‘gedragsregels viervoeterbaasjes‘.

Natuurlijk hebben wij ook een Facebookpagina en je vindt ons hier op Instagram.

vvv profile photo

 

Veel plezier op de site!

Marlies van Sint Annaland

Blogger, Moeder en Hondenfan