honden fotoportret op zwarte achtergrond

Foto shoot bij Eva

Een prachtig cadeau om van te houden! Vanaf 2019 werken we samen met topfotografe Eva van Deijk. Haar specialiteit en passie is dierenfotografie (honden, katten en paarden).

Gedurende het hele jaar nodigt ze je uit voor fotoshoots bij haar in de studio. Als je je hiervoor aanmeldt via VierVoeterVriendelijk, krijg je 5% korting. Mail ons je naam, telefoonnummer, hoeveel honden je op de foto wilt en of je een klein of groot pakket wil afnemen. Foto sturen van je hond en iets vertellen over zijn of haar persoonlijkheid mag uiteraard.

Hou dus goed onze website en social media in de gaten voor data.Β 

De eerste fotoshoot is gepland op 3 februari 2019.

Als je je aanmeldt VOOR 1 januari voor de fotoshoot op 3 februari 2019 bij haar in de studio en je krijgt 10% korting! Er zijn nog een paar plekken vrij, dus wees er snel bij!Β 

Eva vertelt “Een hond neemt een belangrijke plek binnen een gezin in. Ze zijn niet alleen ontzettend trouw, maar brengen ook een hoop gezelligheid en vreugde met zich mee. Redenen genoeg om dit harige en geliefde gezinslid te vereeuwigen op een mooie foto. Ik maak in de professionele fotostudio in Zwijndrecht dan ook graag een portret van uw hond.”

Zwijndrecht ligt op
20 minuten rijden van Rotterdam
25Β minuten rijden van Breda
40 minuten rijden van Den Haag
45 minuten rijden van Den Bosch
50 minuten rijden van Utrecht
1 uur en 5 minuten rijden van Amsterdam, Antwerpen, Arnhem of Eindhoven
1 uur en 10 minuten rijden van Almere, Haarlem of Middelburg
1 uur en 20 minuten rijden van Lelystad
1 uur en 30 minuten rijden van Roermond

 

dagje weg hond mee

%d bloggers liken dit: