wat kost het dagje weg hond mee

Wat kost het? ๐Ÿ•

Wat kost het?

Voor elke portemonnee hebben we top dagjes weg op de website geplaatst. Je kunt deze terugvinden via de categorieรซn of zoeken via het zoekbalkje.

De dagtrips delen we als volgt in:

Gratis

0 – 30 euro

30 – 80 euro

meer dan 80 euro

We hebben voor jullie de pretparken op een rij gezet op een aparte pagina.

Begin je keuze voor een pretpark via VierVoeterVriendelijk: online tickets kopen is altijd voordeliger. Wij ontvangen een hele kleine commissie. Dat kost je niets extra en geeft ons de mogelijkheid de blog bij te houden.

Het totaalbedrag dat we gebruiken in de verschillende prijscategorieรซn is voor een gezin (twee volwassenen, twee kinderen, een hond en parkeren).

Voor jullie gezin kan dat dus anders zijn, het is een gemiddelde.

Met een museumjaarkaart kun je
diverse openluchtmusea
en themaparken bezoeken.


We houden alle informatie up-to-date bij, maar mocht er een verandering zijn in het totaalbedrag dat wij noemen ten opzichte van wat je hebt betaald, laat het ons dan weten.

Gratis

jullie viervoetertjes

Kijk ook bij de categorie Gratis entree. Denk eens aan het Drielandenpunt in Vaals. Heerlijk wandelen in de bossen, (water) plezier in het doolhof en hoe avontuurlijk is het om op een plek te zijn waar je zo in drie landen kunt lopen.

Er zijn diverse horecagelegenheden, souvenirshop maar als je creatief omgaat met eigen picknick onderweg ben je uiteindelijk alleen benzinegeld kwijt voor een viervoetervriendelijke TOPDAG met het hele gezin.

Kortingsacties pretparken

Voor Bobbejaanland, Julianatoren en Slagharen kun je je voordeel doen Vakantieveilingen.nl. Kijk ook regelmatig op de websites van de pretparken zelf voor kortingsacties.

slagharen dagje weg hond mee
Main Street, Slagharen

Dagje weg, hond mee