wat kost het dagje weg hond mee

Wat kost het?

De dagtrips delen we altijd zo in wat de kosten betreft:

Gratis |ย 0 – 30 euro |ย 30 – 80 euro |ย meer dan 80 euro

We hebben voor jullieย de pretparken op een rij gezet. Via VierVoeterVriendelijk pak je makkelijk korting mee op de entreekaartjes, vaak is online tickets kopen voordeliger. En hier staan ze allemaal op een rij. Handig!

Het totaalbedrag waar we van uit gaan is voor een gezin met twee volwassenen, twee kinderen, een hond en parkeren. We houden alle informatie up-to-date bij, maar mocht er een verandering zijn in het totaalbedrag dat wij noemen ten opzichte van wat je hebt betaald, laat het ons dan weten.

jullie viervoetertjesKijk ook bij de categorie Gratis entree. Denk eens aan het Drielandenpunt in Vaals. Heerlijk wandelen in de bossen, (water)ย plezier in het doolhof en hoe avontuurlijk is het om op een plek te zijn waar je zo in drie landen kunt lopen.

Er zijn diverse horecagelegenheden, souvenirshop maar als je creatief omgaat met eigen picknick onderweg ben je uiteindelijk alleen benzinegeld kwijt voor een viervoetervriendelijke TOPDAG met het hele gezin.

Voor Bobbejaanland, Julianatoren en Slagharen kun je je voordeel doen bij vakantieveilingen. Klik op de foto om je aan te melden.

dagje weg hond mee

%d bloggers liken dit: