Wat kost het? – gratis – tot 30 euro – 30 tot 80 euro – meer dan 80 euro

Wat kost het?

Voor elke portemonnee hebben we top dagjes weg op de website geplaatst.

Je kunt deze terugvinden via de categorieΓ«n of zoeken via het zoekbalkje.

De dagtrips delen we als volgt in:

Gratis

0 – 30 euro

30 – 80 euro

meer dan 80 euro

Alle pretparken staan ook in een overzicht op een rij per provinvie.

duinrell gezin met hond
Duinrell – heerlijk er even tussen uit met het hele gezin (link foto => pretparken)

Een bescheiden verzoek: begin je keuze voor een pretpark via VierVoeterVriendelijk: online tickets kopen is altijd voordeliger. Wij ontvangen een hele kleine commissie bij aanschaf van tickets voor sommige pretparken die we op de site vermelden. Dat kost je niets extra en geeft ons de mogelijkheid de blog bij te houden.

Het totaalbedrag dat we gebruiken in de verschillende prijscategorieΓ«n is voor een gezin (twee volwassenen, twee kinderen, een hond en parkeren). Voor jullie gezin kan dat dus anders zijn, het is een gemiddelde.

Met een museumjaarkaart kun je
diverse openluchtmusea en themaparken bezoeken

  • openluchtmuseum arnhem
  • openluchtmuseum ootmarsum 4
  • Archeon
  • Museum BroekerVeiling
  • Vestingmuseum Naarden
  • prehistorisch dorp eindhoven

We houden alle informatie up-to-date bij, maar mocht er een verandering zijn in het totaalbedrag dat wij noemen ten opzichte van wat je hebt betaald, laat het ons dan weten.

Gratis

jullie viervoetertjes

Kijk ook bij de categorie Gratis entree.

Denk eens aan het Drielandenpunt in Vaals.

Heerlijk wandelen in de bossen, (water) plezier in het doolhof en hoe avontuurlijk is het om op een plek te zijn waar je zo in drie landen kunt lopen.

Er zijn diverse horecagelegenheden, souvenirshop maar als je creatief omgaat met eigen picknick onderweg ben je uiteindelijk alleen benzinegeld kwijt voor een viervoetervriendelijke TOPDAG met het hele gezin.

Kortingsacties pretparken

Voor Bobbejaanland, Julianatoren en Slagharen kun je je voordeel doen Vakantieveilingen.nl. Kijk ook regelmatig op de websites van de pretparken zelf voor kortingsacties.

slagharen dagje weg hond mee
Main Street, Slagharen

Snuffel verder 🐾

attractiepark met hond (12) buitenland (8) dagje weg hond mee (80) duitsland (8) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) museum (7) museumjaarkaart (8) natuur (11) nederland (8) noord-holland (10) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (14) strand (10) vakantie (12) viervoetervriendelijk (48) wandelen met de hond (7)

Dagje weg, hond mee