Wat kost het? ๐Ÿ†“

De dagtrips delen we als volgt in:

Gratis

0 – 30 euro

30 – 80 euro

meer dan 80 euro

We hebben voor jullie de pretparken op een rij gezet. Begin je keuze voor een pretpark via VierVoeterVriendelijk. online tickets kopen is voordeliger.
Op onze site staan ze allemaal op een rij. Handig!

Het totaalbedrag dat we gebruiken in de verschillende prijscategorieรซn is voor een gezin (twee volwassenen, twee kinderen, een hond en parkeren). Voor jullie gezin kan dat dus anders zijn, het is een gemiddelde.

Drouwenerzand

In Drenthe, in het park Drouwenerzand mag de hond mee in het laagseizoen. Goed om te weten voor opa’s en oma’s die er even tussen uit willen. Mooie natuur in de omgeving.

Met een museumjaarkaart kun je diverse openluchtmusea en themaparken bezoeken.


We houden alle informatie up-to-date bij, maar mocht er een verandering zijn in het totaalbedrag dat wij noemen ten opzichte van wat je hebt betaald, laat het ons dan weten.

jullie viervoetertjes

Kijk ook bij de categorie Gratis entree. Denk eens aan het Drielandenpunt in Vaals. Heerlijk wandelen in de bossen, (water) plezier in het doolhof en hoe avontuurlijk is het om op een plek te zijn waar je zo in drie landen kunt lopen.

Er zijn diverse horecagelegenheden, souvenirshop maar als je creatief omgaat met eigen picknick onderweg ben je uiteindelijk alleen benzinegeld kwijt voor een viervoetervriendelijke TOPDAG met het hele gezin.

Voor Bobbejaanland, Julianatoren en Slagharen kun je je voordeel doen Vakantieveilingen.nl.

Familiecamping de Vossenburcht

De Vossenburcht is een betaalbare familiecamping in IJhorst op de grens van Overijssel en Drenthe.