Boek hier uw Landal Hondenbungalow

landal hondenbungalow

Pak je voordeel en wees er op tijd bij. Heerlijk wandelen, lekker eten, mmm, nu al zin in!

Kies uw eigen aankomstdag bij Landal – bij een groot aantal parken kun je zelf kiezen welke dagen je verblijft bij Landal.

Wij zijn groot fan en gaan ook altijd op stap met een Landal park als uitvalsbasis. Landal heeft in 7 landen meer dan 70 parken. In Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland. De hond kan altijd mee en sinds kort kun je bij Landal speciale hondenbungalows boeken. Klik op de links in deze post voor informatie over deze viervoetervriendelijke accommodaties.

Op vier van de parken van Landal GreenParks zijn speciale hondenbungalows. In Nederland is dat in het mooie Twente, op Landal Twenhaarsveld.

In Duitsland vind je maar liefst 3 parken met speciale hondenbungalows, uiteraard in prachtige wandelgebieden. Het prachtige Landal Wirfttal park is 2 uurtjes rijden vanaf Maastricht, en vanuit het park ben je in ruim een uur in het prachtige Vianden, in Luxemburg. Het Landal Hochwald ligt in de buurt van het grootste nationale park van Europa, het Hunsrück-Hochwald. Het derde Duitse park is het Landal Salztal Paradies dat ook vlakbij een prachtig nationaal park is gelegen.

Waar gaat u naar toe? Wij kunnen niet kiezen – we gaan op pad!

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.