Al jaren een vertrouwd adres voor een heerlijk verblijf in de natuur. Bij een groot aantal parken kun je zelf kiezen welke dagen je verblijft bij Landal GreenParks. Ideaal toch?

Persoonlijke favoriet

Onze persoonlijke favoriet van alle parken die we kennen is Landal Twenhaarsveld in Overijssel. Een van de eerste parken die we hebben bezocht. De omgeving is gewoon fantastisch.

landal twenhaarsveld

Landal in Nederland

In Nederland vind je 65 Landal parken met huisdier accommodaties. Op 14 van deze parken zijn speciale hondenbungalows.

Vlakbij de leukste uitstapjes, mooie omgeving, heerlijk rustig park met goede faciliteiten. We gaan graag naar de Holterberg waar bijvoorbeeld het Natuurmuseum (Natuurdiorama Holterberg) is te vinden. Of het gezellige Avonturenpark Hellendoorn.

landal hondenbungalow
landal hondenbungalow

In Drenthe

Noord-Holland

4 Beach Resort Ooghduyne (Julianadorp aan Zee)

Twente

6 Landal Twenhaarsveld (Holterberg)

Veluwe

5 Rabbit Hill (Nieuw Milligen)

7 MiggelenbergΒ (Hoenderloo)

8 Coldenhove (Eerbeek)

Landal

Landal heeft in Europa ruim 100 parken waar je heerlijk met je hond naar toe kunt: in Nederland, BelgiΓ«, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, TsjechiΓ« en het Verenigd Koninkrijk.

Landal Hondenbungalows

BelgiΓ«

In BelgiΓ« kun je een heerlijke vakantie beleven op deze parken:

Denemarken

Alle parken zijn te vinden op Jutland. Heerlijk uitwaaien met de hond op het strand, en een dagje Legoland is ook een aanrader, lees onze review over Legoland.

Duitsland

Bij de oosterburen vind je negen parken waar de hond mee naar toe kan. Deze 2 hebben we bezocht:

Landal Sonnenberg hond mee

18 Landal Sonnenberg (Leiwen)

Landal Sonnenberg is een heerlijk park op een berg. Met camping, zwembad, minigolfbaan, restaurant, speeltuin en klimpark.
Lees hier onze review.

hondenbungalow landal

19. Landal Wirfttal (Stadtkyll)

Het prachtige Landal Wirfttal is 2 uurtjes rijden vanaf Maastricht, en vanuit het park ben je in ruim een uur in het prachtige Vianden, in Luxemburg.

video review van ons verblijf in de winter op park Landal Wirfttal

Het park Landal Hochwald ligt in de buurt van het grootste nationale park van Europa, het HunsrΓΌck-Hochwald. Het park Landal Salztal Paradies ligt ook vlakbij een prachtig nationaal park. Het prachtige park Dwergter Sand ligt op een klein anderhalf uur rijden van Emmen.

TsjechiΓ«

44. Marina Lipno (Lipno)
route bekijken

Zwitserland

45. Alpine Lodge Lenzerheide (GraubΓΌnden)
route bekijken

Oostenrijk

37. Vakantiepark Katschberg (Rennweg)

38. Vakantiepark Bad Kleinkirchheim (Bad Kleinkircheim)

39. Resort Maria Alm (Maria Alm)

40. Hoch Montafon (Gargellen)

41. Chalet Matin (BΓΌrserberg). Drie appartementen (4,6,8 pers).

42. Brandnertal (7 min rijden vanaf Chalet Matin).

snuffelen

attractiepark met hond (12) cultuur en educatie (12) dagje weg hond mee (89) duitsland (11) hond toegestaan (24) Landal (10) natuur (22) noord-holland (11) pretpark met hond (12) speeltuin (33) strand (11) vakantie (16) viervoetervriendelijk (61)

Landal

Landal Sonnenberg

Een park op de heuvel in het Duitse Moezelgebied Een Landal park review Landal Sonnenberg ligt bovenop een heuvel. Een stuk of 5 a 6 haarspeldbochten kun je verwachten. Als je de navigatie op Tannenweg zet, kom je van de andere kant de heuvel op, dat scheelt er twee. Landal Sonnenberg ligt ongeveer 4,5 uur…

Landal Vennenbos

In het Brabantse Hapert ligt het prachtige Landal vakantiepark Het Vennenbos. Half uurtje onder Eindhoven en 10 minuutjes van de Belgische grens vind je een van de mooiste parken van Landal De grote bomen, het autoluwe park, het geeft een heel lekker vakantiegevoel. Je kunt via de Landal app alles regelen, maar uiteraard ook even…

Hondenbungalow Landal Wirfttal

Wat hebben we genoten! Een ding is zeker, een weekend is veel te kort. Er valt zoveel te beleven en ontdekken in deze prachtige omgeving. Op het park zelf is van alles te doen, er is een binnenzwembad, een minigolf baan, een springkussen, een hondenparcours en een restaurant. De receptie is gevestigd in het parkwinkeltje.…

abonneer op dagje weg hond mee