landal hondenbungalow

Boek hier uw Landal Hondenbungalow

Kerstvakantie bij LandalLet op: je kunt nu boeken voor de Kerstvakantie! Pak je voordeel en wees er op tijd bij. 
Heerlijk wandelen, lekker eten, mmm, nu al zin in!

Kies uw eigen aankomstdag bij Landal – bij een groot aantal parken kun je zelf kiezen welke dagen je verblijft bij Landal.

Wij zijn groot fan en gaan ook altijd op stap met een Landal park als uitvalsbasis. Landal heeft in 7 landen meer dan 70 parken. In Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland. De hond kan altijd mee en sinds kort kun je bij Landal speciale hondenbungalows boeken. Klik op de links in deze post voor informatie over deze viervoetervriendelijke accommodaties.

Op vier van de parken van Landal GreenParks zijn speciale hondenbungalows. In Nederland is dat in het mooie Twente, op Landal Twenhaarsveld.

In Duitsland vind je maar liefst 3 parken met speciale hondenbungalows, uiteraard in prachtige wandelgebieden. Het prachtige Landal Wirfttal park is 2 uurtjes rijden vanaf Maastricht, en vanuit het park ben je in ruim een uur in het prachtige Vianden, in Luxemburg. Het Landal Hochwald ligt in de buurt van het grootste nationale park van Europa, het Hunsrück-Hochwald. Het derde Duitse park is het Landal Salztal Paradies dat ook vlakbij een prachtig nationaal park is gelegen.

Waar gaat u naar toe? Wij kunnen niet kiezen – we gaan op pad!