Deze prachtige dierentuin in Rhenen is een van onze favoriete dagjes weg

Het Berenbos, waar beren en wolven wonen is spectaculair en de enorm grote water en zand speeltuin bij het restaurantje in het overdekte Ravotapia zijn een paar van de elementen die net even dat extra geven.

Deze dierentuin is bijzonder door de grote verscheidenheid aan diersoorten en de vele albinodieren die er wonen. En natuurlijk de gorilla’s, de panda’s en de olifanten.

Voor kinderen zijn er veel speelplekken en is er veel te leren. Dierentuin Ouwehands Dierenpark is goed bereikbaar vanuit vele hoeken van het land.

Het is aan te raden om een jaarabonnement te nemen, bij 2 bezoeken of meer heb je het er al uit. Ook kun je dan beter een parkeerabonnement nemen, losse munt is prijzig.

Door de ruime parkachtige indeling is het heel rustig voor honden om te wandelen.

TIP: dierentuinen zijn het gehele jaar geopend 7 dagen per week. Elk seizoen heeft eigen charmes.

ouwehands dierentuin met hond
bij de panda’s

Vanaf het diervriendelijke vakantiepark De Boshoek zit je in een half uurtje in Ouwehands Dierenpark

Lees ook nog even onze Gedragsregels. Niet iedere hond voelt zich op het gemak in een dierentuin. Het beste is je viervoeter te laten wennen van jongs af aan.

En soms gaat het echt niet – een van onze honden was zo bang, dat de beer dat in de gaten had en toen die in 2 seconden van achterin het verblijf naar het raam rende en er hard op ging slaan, stond onze hond weer in 10 seconden bij de auto. Die dag gingen we iets anders doen…

Als het niet gaat, er zijn vele andere TOPDAG reviews te vinden op VierVoeterVriendelijk.com voor alle gezinnen met viervoeters!

Seresto Hond

Meer dieren dagjes weg

Snuffel verder

attractiepark met hond (12) Belgie (10) cultuur en educatie (12) dagje weg hond mee (89) duitsland (11) hond toegestaan (24) Landal (10) museum (9) natuur (22) nederland (10) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (9) pretpark met hond (12) speeltuin (33) strand (11) vakantie (16) viervoetervriendelijk (61)

Abonneer op viervoetervriendelijk.com

Voeg je bij 4.532 andere abonnees