Dagje weg

Miniatuur Walcheren en Minimundi in Middelburg

Stoomtrein Borssele in Borssele

Watersnoodmuseum in Ouwerkerk

In dit museum zijn kleine honden toegestaan tot 25 kilo. Er is een speciale hondenbuggy die je moet gebruiken. Deze kun je vooraf reserveren.

Op Mooiste Routes.nl vind je 9 wandelingen waar honden zijn toegestaan.

mooiste routes kaart

Boudewijnskerke

Wandeling Boudewijnskerke klik hier.

De cijfers: 4 reacties, 3 strandpaviljoens, 11 kilometer

Lekker lang weg 

Grote Geere

In deze voormalige boerderij zijn acht vakantieappartementen en een vakantiewoning gerealiseerd.

Een vakantie bij De Grote Geere biedt een prettige uitvalsbasis voor het bezoeken van het strand en de zee of het bos, waar men de natuur even helemaal op kan nemen.

Ook zijn het pittoreske plaatsje Veere en de gezellige steden Domburg en Middelburg dichtbij, ideaal voor een leuke avond uit of heerlijke dag cultuur snuiven.

Aparthotel Zoutelande

Aparthotel Zoutelande beschikt over 30 suites en 18 appartementen welke zijn verdeeld over twee gebouwen. Alle accommodaties beschikken over een privΓ© parkeerplaats op loopafstand van de appartementen.

De suites en appartementen bieden plaats aan 2 tot 6 personen, bij enkele accommodaties zijn honden ook toegestaan.

De suites en appartementen hebben een moderne afwerking en bieden het benodigde comfort. De accommodaties beschikken over een eigen kitchenette of volledig ingerichte keuken waar men een heerlijke maaltijd kan bereiden.

Ook de comfortabele bedden en het balkon of terras met tuinmeubilair zorgen voor een aangename vakantie in Zeeland.

Op het eiland Tholen

GLAMPING

In dit prachtige luxe tiny house voor 4 personen kun je heerlijk genieten op het eiland Tholen. Aanrader voor Zeeland fans.

Landal Greenparks

hond op strand

Landal heeft diverse parken in Zeeland, maar liefst 7 locaties waar je heerlijk met je hond op vakantie kan genieten, zoals bijvoorbeeld Duinpark ’t Hof van Haamstede.

Ruiterplaat parken

Heerlijke viervoetervriendelijke vakantiehuizen aan zee. Er zijn 85 accommodaties waar je viervoeter gezellig mee naar toe kan.

Op de website van Ruiterplaat vind je ook informatie over de hondvriendelijke stranden in Zeeland.

Omgeving Kamperland viervoetervriendelijke restaurants:

Hondvriendelijke restaurants / eetcafes*

Restaurant Emelisse, Gasterij Rubens, Kwalitaria Delifrance en Amadore De Kamperduinen in Kamperland. EetcafΓ© Iets Anders en GrandcafΓ© De Paardekreek in Kortgene en Yachtclub Colijnsplaat in Colijnsplaat

*bron: Ruiterplaat vakanties

attractiepark met hond (12) Belgie (10) cultuur en educatie (12) dagje weg hond mee (89) duitsland (11) hond toegestaan (24) Landal (10) museum (9) museumjaarkaart (9) natuur (22) nederland (10) noord-holland (11) openluchtmuseum met hond (9) pretpark met hond (12) speeltuin (33) strand (11) vakantie (16) viervoetervriendelijk (61) wandelen met de hond (9)

Snuffel verder
abonneer op dagje weg hond mee

Camping and Co is gespecialiseerd in kampeervakanties en biedt meer dan 2000 kampeer-bestemmingen in Frankrijk en Europa met accommodaties die variΓ«ren van de meest klassieke tot de meest atypische: stacaravans, huisjes, boomhutten, yurts, woonwagens…!

Plaats een reactie