Pretpark met de hele familie

In het zomerseizoen gaan veel mensen een dagje naar een pretpark. Er is keuze genoeg en ook voor verschillende leeftijden. Klik op de namen van de pretparken voor korting op entreekaartjes. We zetten ze even op een rij:

Sprookjeswonderland – Enkhuizen, Noord-Holland
Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn – Overijssel
Tivoli – Berg en Dal, Gelderland

Julianatoren– Apeldoorn, Gelderland

Drievliet en Duinrell bij Den Haag – Zuid-Holland
Pretpark De Valkenier, Valkenburg – Limburg

Via de Homepage kun je per provincie makkelijk en overzichtelijk viervoetervriendelijke locaties vinden, en ook bij voorbeeld viervoetervriendelijke vakantiehuisjes of chalets. Tivoli en Sprookjeswonderland zijn meer gericht op kleine kinderen. De entreeprijzen verschillen onderling nogal. Elk park dat wij hebben bezocht voor VierVoeterVriendelijk.nl heeft voldoende picknickbankjes, schaduwplekjes en ook rustige stukjes, voor de viervoeters die lawaai van attracties niet goed kunnen verdragen. De laatste jaren zijn de horeca prijzen in alle parken behoorlijk gestegen hebben wij in diverse uitstapjes onlangs weer ontdekt, en het aanbod ‘gezond’ is nog steeds niet of nauwelijks te vinden. Wij nemen dan ook altijd eigen picknick lekkers mee!

We zijn benieuwd naar uw ervaringen – stuur een foto van uw gezin met viervoeter in een van deze pretparken via Instagram.

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.