park tivoli viervoetervriendelijk

Pretpark met de hele familie

In het zomerseizoen gaan veel mensen een dagje naar een pretpark. Er is keuze genoeg en ook voor verschillende leeftijden. Steeds vaker kun je ook een pretpark bezoeken in de winter. Dan zijn de openingstijden aangepast, niet alle attracties zijn geopend en de bekende thema’s Halloween, herfst en winter zorgen voor veel extra’s.

Schaatsbanen, vuurkorven, gezellige muziek, kraampjes – het is altijd leuk om een dagje met het gezin op pad te gaan.Β De meest pretparken bieden een abonnement of korting op de entree als je van tevoren online je tickets bestelt.Β De entreeprijzen verschillen onderling nogal.

Sprookjeswonderland – Enkhuizen, Noord-Holland (Absolute aanrader! Zo feestelijk in de winter met al die lichtjes!)

sprookjeswonderland

Attractiepark Slagharen, Avonturenpark HellendoornΒ  en Dinoland – Overijssel

Park Tivoli – Berg en Dal, Gelderland

JulianatorenΒ Apeldoorn, Gelderland

Drievliet en Duinrell bij Den Haag – Zuid-Holland

 

Park Plaswijck in Rotterdam – Zuid – Holland

Pretpark De ValkenierΒ Valkenburg – Limburg

 

Via de Homepage kun je per provincie makkelijk en overzichtelijk viervoetervriendelijke locaties vinden, en ook bij voorbeeld viervoetervriendelijke vakantiehuisjes of chalets. Tivoli en Sprookjeswonderland zijn meer gericht op kleine kinderen.

Elk park dat wij hebben bezocht voor VierVoeterVriendelijk.nl heeft voldoende picknickbankjes, schaduwplekjes en ook rustige stukjes, voor de viervoeters die lawaai van attracties niet goed kunnen verdragen. De laatste jaren zijn de horeca prijzen in alle parken behoorlijk gestegen hebben wij in diverse uitstapjes onlangs weer ontdekt en het aanbod ‘gezond’ is nog steeds niet of nauwelijks te vinden. Wij nemen dan ook altijd eigen picknick lekkers mee!

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

We zijn benieuwd naar jullie ervaringen – stuur ons een foto van het gezin met viervoeter in een van deze pretparken. De mooiste foto’s voegen we toe op de website!

Advertenties