Pretpark met de hele familie

park tivoli viervoetervriendelijk

In het zomerseizoen gaan veel mensen een dagje naar een pretpark. Er is keuze genoeg en ook voor verschillende leeftijden. Steeds vaker kun je ook een pretpark bezoeken in de winter. Dan zijn de openingstijden aangepast, niet alle attracties zijn geopend en het thema Halloween, herfst en winter zorgt voor veel extra’s.

 

Klik op de namen van de pretparken voor korting op entreekaartjes. Bij bijna alle pretparken krijg je korting als je online kaartjes bestelt. We zetten ze even op een rij:

Sprookjeswonderland – Enkhuizen, Noord-Holland
Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn – Overijssel
Tivoli – Berg en Dal, Gelderland

JulianatorenΒ Apeldoorn, Gelderland

Drievliet en Duinrell bij Den Haag – Zuid-Holland
Pretpark De Valkenier, Valkenburg – Limburg

Via de Homepage kun je per provincie makkelijk en overzichtelijk viervoetervriendelijke locaties vinden, en ook bij voorbeeld viervoetervriendelijke vakantiehuisjes of chalets. Tivoli en Sprookjeswonderland zijn meer gericht op kleine kinderen. De entreeprijzen verschillen onderling nogal. Elk park dat wij hebben bezocht voor VierVoeterVriendelijk.nl heeft voldoende picknickbankjes, schaduwplekjes en ook rustige stukjes, voor de viervoeters die lawaai van attracties niet goed kunnen verdragen. De laatste jaren zijn de horeca prijzen in alle parken behoorlijk gestegen hebben wij in diverse uitstapjes onlangs weer ontdekt, en het aanbod ‘gezond’ is nog steeds niet of nauwelijks te vinden. Wij nemen dan ook altijd eigen picknick lekkers mee!

We zijn benieuwd naar uw ervaringen – stuur een foto van uw gezin met viervoeter in een van deze pretparken via Instagram.

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.